Frisk Hytter AS

En solid familiebedrift fra Nerskogen med bred erfaring

Historie


Frisk Hytter AS ble starten høsten 2020 da Gunstein var hos sin datter Ida og svigersønn Lasse i forbindelse med at firmaet han driver satte opp et tilbygg på huset deres. De så hvor dyktige håndverkere Gunstein hadde i firmaet, og i gjennom deltakelse i planleggingsfasen av prosjektet fikk de erfare at kvalitet ikke trenger å koste så mye ekstra så lenge man tar smarte valg i planleggingsfasen og underveis i byggeprossen. Ved kveldsmaten en av disse dagene ble ideen om Friskkonseptet lansert - en hytte som var konstrukert slik at man får minimalt med svinn i byggeprosessen, som snekkerene kunne spesialisere seg på og hvor pengene legges i høyere standard i forhold til materialvalg og løsninger. De snakket også om hvor krevende en byggeprosess er for kunden når det gjelder å få oversikt over sluttsummen. Dette ønsker vi å gjøre noe med i Frisk Hytter AS - vi jobber med å utvikle digitale løsninger som skal gi kunden en smidig og transparent byggeprosess. Ingrid, mor til Ida, ble også etterhvert med på prosjektet. Hun er eier av Sørøyan Eiendom hvor vi skal bygge de første Frisk Hyttene for salg. Den første hytta skal stå ferdig til påska 2021.

Teamet


Ida

Ida Marie Frøseth

Daglig leder

Har jobbet 14 år i Forsvaret som leder og programmerer. Har en mastergrad i Informatikk fra Universitet i Oslo og en offisersutdanning fra Forsvaret.

Lasse

Lasse Sæther

Styreleder

Har en mastergrad i internasjonal markedsføring fra Høgksolen i Nord-Trøndelag. Har jobbet 12 år som Information Manager i Forsvaret.

Gunstein

Gunstein Frøseth

Medeier

Har over 35 års erfaring fra byggebransjen. Har mesterbrev og er en utrolig dyktig håndverker som er opptatt av kvalitet.

Ingrid

Ingrid Hoel

Medeier

Ingrid Hoel er eier av Sørøyan Eiendom. Et flott tomteområdet på Nerskogen med store tomter og mye friareal. Her setter vi opp de første Friskhyttene. Ingrid har lang erfaring fra stillinger innen politikk og kultur, og som gårdbruker.